ترشی سالاد فصل یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار فصل زمستان است که میتوانید آنرا جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل کنید. مواد این ترشی خوشمزه شباهت هایی به ترشی گل کلم دارد البته این دو ترشی از نظر ظاهر کاملا متفاوت هستند.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است میتوانید یک ظرف بزرگ ترشی سالاد فصل تهیه کنید.
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشوییم سپس خرد میکنیم و در ظرفی پلاستیکی قرار میدهیم. در مرحله بعد کمی نمک روی آنها میپاشیم و دستکش به دست میکنیم و خوب گوجه فرنگی ها را چنگ میزنیم
و به مدت ۱۵ ساعت میگذاریم در جای خنک بماند. پس از آن گوجه فرنگی ها را از صافی رد میکنیم و در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن تبخیر شود و کمی گوجه فرنگی غلیظ شود.
تا غلیظ شدن گوجه فرنگی ها ،هویج ها را با پوست کن پوست میگیریم و آبکش میکنیم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل دارید خرد میکنیم و در کاسه ای بزرگ میریزیم.همچنین ساقه کرفس ها را نیز تمیز میشوییم
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشوییم سپس خرد میکنیم و در ظرفی پلاستیکی قرار میدهیم. در مرحله بعد کمی نمک روی آنها میپاشیم و دستکش به دست میکنیم و خوب گوجه فرنگی ها را چنگ میزنیم
و به مدت ۱۵ ساعت میگذاریم در جای خنک بماند. پس از آن گوجه فرنگی ها را از صافی رد میکنیم و در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن تبخیر شود و کمی گوجه فرنگی غلیظ شود.
تا غلیظ شدن گوجه فرنگی ها ،هویج ها را با پوست کن پوست میگیریم و آبکش میکنیم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل دارید خرد میکنیم و در کاسه ای بزرگ میریزیم.همچنین ساقه کرفس ها را نیز تمیز میشوییم
![]() | دریافت فایل آموزشی |
دفتر مرکزی
تهران - تهران پارس شرقی _ خ جشنواره _ خ زهدی _پ۲۷و۱