ماکارونی یکی از گونه های پاستا است که همانطور که مطمئنا میدنید اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا است. ماکارونی از محبوبیت بالایی در میان مردن جهان برخوردار است و به همین دلیل یکی از پر مصرف ترین غذاها در کل دنیا است.
این غذای ساده و خوشمزه هم در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد، البته نکته جالب در مورد ماکارونی در میان ایرانیان این است که ته دیگ ماکارونی ( ته دیگ سیب زمینی ) از خود ماکارونی دارای محبوبیت بیشتری است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر ماکارونی تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری ماکارونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه ماکارونی با پارسی دی همراه باشید.
طرز تهیه ماکارونی
ابتدا فلفل دلمه ای را میشوییم و خرد میکنیم و در بشقابی میریزیم و سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز میکنیم و سریع آبکش میکنیم و ورقه ورقه خرد میکنیم و کنار میگذاریم.پیاز را پوست میگیریم و آبکش میکنیم
و روی تخته نگینی خرد میکنیم و در تابه ای مقداری روغن میریزیم و روی حرارت اجازه میدهیم تا داغ شود و پیاز ها را در روغن تفت میدهیم تا نرم شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز میافزاییم و تفت میدهیم
و کمی زردچوبه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم و رب گوجه فرنگی را همراه با ۱ لیوان آب داخل تابه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا گوشت مغز پخت شود
و سس غلیظی داشته باشیم. زمانی که آب سس کاملا تبخیر شد زیر شعله را خاموش میکنیم و در قابلمه ای آب میریزیم و کمی نمک و روغن مایع و نخود فرنگی به آن میافزاییم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب بجوش بیاید.
![]() | دریافت فایل آموزشی |
دفتر مرکزی
تهران - تهران پارس شرقی _ خ جشنواره _ خ زهدی _پ۲۷و۱